In-Zicht

Ben je de weg een beetje kwijt? Wat wil ik nou eigenlijk, waar ben ik goed in, en hoe ga ik mijn wensen vorm geven en doelen bereiken?

Met dit soort vragen worstelen heel veel mensen. Of het nou in de werk- of relationele sfeer ligt. Het energieniveau daalt, de inspiratie en motivatie is weg om doelen neer te zetten, laat staan te bereiken en we blijven hangen in het “oude vertrouwde” waar we eigenlijk al lang van weten dat het niet (meer) bi j ons past. Ieder keer lopen we tegen dezelfde issues aan. Hoe kan het nou dat me dat iedere keer weer overkomt? Waarom ben ik er weer ingetrapt? Maar wat moet ik dan? Wat kan ik dan? En hoe moet ik dat in vredesnaam gaan doen, gaan regelen en gaan organiseren? We zien allemaal beren op de weg. Ik help je deze beren te gaan knuffelen of uit de weg te ruimen. Er komt weer ruimte in hoofd en hart. Je kunt weer vrij(er) adem halen en ziet de toekomst positief tegemoet. We gaan weer voelen i.p.v. denken.

In-Zicht gaat antwoorden geven op al deze vragen. Ga mee op de ontdekkingsreis naar nieuwe inzichten. Raak gemotiveerd en geïnspireerd, met hulp van je mede-cursisten en natuurlijk met behulp van mij als jouw coach. Je gaat het zelf ontdekken, ik geef je het duwtje in de rug dat zo hard nodig is. Net die handvaten die nodig zijn om te kunnen groeien en je weer open te kunnen stellen voor al het moois dat dit aardse leven je te bieden heeft. Een traject waarin we op luchtige wijze antwoorden krijgen op bovenstaande vragen. Soms met een lach, maar soms ook met een traan. Alles is goed. Emoties spelen bij deze vragen een enorm grote rol.

In-Zicht bestaat uit 4 avonden:

Wat kun je verwachten:

Leer ontspannen om je gevoel te openen en om intuïtief te gaan werken, we gaan voelen i.p.v. denken. Geef jezelf de ruimte om te ontdekken wat je kwaliteiten zijn en vooral ook de kwaliteiten die je graag wilt ontwikkelen. Voel hoe het is om inzicht te krijgen in wat je allemaal wel kan. En dat is veel meer dan we allemaal denken.

Maak je eigen toekomst bord en voel hoe het is om je einddoel te behalen. Krijg inzicht in hetgeen je echt wil gaan doen of bereiken en ervaar hoe het voelt om je einddoel in zicht te hebben.

Maak een stappenplan om met kleine haalbare doelen de eindstreep binnen een voor jouw acceptabele termijn te bereiken. Hoe kleiner de doelen hoe eenvoudiger ze te behalen zijn. Dit alles gaan we verwerken in een tijdslijn, zodat er een duidelijk plan wordt gevormd.

Kortom: Inzicht in jezelf, je kwaliteiten en je mogelijkheden, je doel in zicht, en zicht- en voelbare verbetering van je energielevel.

Omdat ik er gelukkig van wordt, om andere mensen gelukkig te maken, door te inspireren, motiveren en te onderwijzen, om zo niet alleen mezelf, anderen, maar uiteindelijk de wereld een beetje gelukkiger te maken is dit traject laagdrempelig en hebben we ook de kosten zo laag mogelijk gehouden.

Deze bedragen € 245 p.p. De avonden starten met een inloop vanaf 19.15 uur en we starten om 19.30 uur. Rond de klok van 22.30 uur sluiten we iedere avond af. De koffie en thee met iets lekkers, wat te snaaien en een dorstlesser is hierbij inbegrepen.  Maximaal 8 personen, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen.

Locatie:zie agenda

Voor meer informatie, stuur een PB of mail naar info@koosdebruin.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar op 0612666081.

Vind je het lastig om je in een groep open te stellen en wil je een persoonlijk consult? Door gebruik te maken van diverse tools, kan ik je meer inzicht geven in je bewuste of onbewuste blokkades, emoties en remmingen. Zo kunnen we samen de (lood)zware rugzak die je (soms al jaren) met je meedraagt stukje bij beetje verlichten en opruimen. Ik help je graag.  Voor een persoonlijk consult van maximaal 1.5 uur bereken ik € 52,50.