Motivatie & Inspiratie

Inspiratie en motivatie:

Inspireren doe ik door met anderen visie te delen, anderen te laten zien hoe ze vanuit hun hart en ziel hun leven kunnen leiden, en daardoor zelf geluk en liefde laten ervaren. Als mensen dit zelf ervaren, zullen ze het zelf weer met anderen delen, zodat we in kleine stapjes met grote gevolgen de wereld kunnen verbeteren.

 

Motiveren:

Door eigen levenservaringen levenslessen met anderen te delen, door er te zijn en te begeleiden. Zodra anderen dit kunnen ervaren, wordt ik gemotiveerd om door te gaan en nog meer mensen de kracht van het universum en vooral de kracht van de gedachten te laten zien.

 

Onderwijzen:

In workshops en cursussen waar de kracht van de ziel, de gedachten, het hart en het universum centraal staan. Door mijn visie en mijn ervaringen met anderen te delen en zo mijn eigen hart en ziel te laten zien. Door mensen te laten leren zelf een kristalheldere visie te hebben. Om niet te luisteren naar de stemmen om je heen, maar te leven vanuit de stem van je hart. Door te laten doen wat je zelf wilt, en je niet te laten afleiden door de dagelijkse sleur en wat andere over je denken. Iedereen zal ervaren dat er momenten zijn dat het je tegenzit en de dingen niet gaan zoals je dat zelf zou willen.

Mijn manier van onderwijzen:

  • Losjes met volle overgave
  • In controle en leiderschap tonen
  • Ruimte voor meningen en opvattingen echter in en onder controle
  • Ruimte voor emotie, hier aandacht aan besteden, zonder een ander tekort te doen
  • Persoonlijke aandacht, echter alles in dienst van de groep
  • Creatief met een rode draad, creativiteit houdt de mensen scherp
  • Gebruik maken van mijn eigen rugzak met levenservaringen
  • Zelf leren en vooral mezelf zijn

Entertainen:

Een cursus, workshop of thema moet naast leerzaam ook leuk zijn. Er moet ruimte zijn voor een lach en een traan. Mijn basis ligt in de entertainment. In de afgelopen 25 jaar ben ik als DJ, Entertainer, Presentator en Organisator veel bezig geweest met mensen een “leuke” avond bezorgen. Hier voeg ik nu leerzaam aan toe. Leer jezelf kennen. Ontdek je eigen talenten.