Wie is Koos de Bruin

10428537_846031268791017_9135324818994304481_nkoos met chiel bewerkt

Koos de Bruin

Even Voorstellen:

Op 8 januari 1972 zag ik voor het eerst het levenslicht in Vriezenveen. Opgegroeid als jongste in een onderwijs gezin met drie kinderen, heb ik een gelukkige en onbezorgde jeugd mogen beleven. Vanuit een openbaar standpunt ben ik van huis uit niet opgegroeid met het geloof, echter door de vele uurtjes die ik mocht door brengen op de boerderij van de buurman, kwam ik vanaf mijn 5e al in aanraking met het geloof. Toen nog geen besef hebbende dat dat later in mijn leven van invloed zou zijn of worden.

Ik herinner me heel sterk de gedaanten van een clown, waarvoor ik een angst ontwikkelde, me op jonge leeftijd niet bewust van het feit dat hier een boodschap in zou zitten en ik dingen zag die er waren maar ze niet kon beschrijven of vastpakken.

Na de afronding van de MAVO en de MHS ben ik gaan werken in de horeca. Altijd met mensen bezig geweest in vele bedrijven, zowel in het binnen- als ook in het buitenland.

Mijn hele leven ben ik al onbewust zoekende geweest naar iets, kon het niet vinden, kon het niet beschrijven maar er was iets..

De eerste impact in mijn leven die werkelijk van grote invloed is geweest is het overlijden van mijn maatje in 2000. Na een slopende ziekte kwam er begin dat jaar een einde aan zijn aardse leven. Vooral in de laatste fase van zijn leven hebben de gesprekken die we voerden onze band enorm versterkt, waar ik nog steeds enorm dankbaar voor ben. Hij liet zijn vrouw en 6 kinderen achter, die ik allen heb op zien groeien. Over mijn schouder kijkt hij mee, en geeft me waar nodig een duwtje in de goede richting.

In de jaren die volgden ontwikkelde ik mezelf verder. Ontdekte de wereld van het zesde zintuig, en volgde de opleiding Life Coach. Recent heb ik Trance Mediumschap basis met goed gevolg mogen afsluiten bij de spirituele academie en mijn opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut met een erkend kort HBO beroepsonderwijs diploma afgerond. Daarnaast volgde ik nog meerdere workshops en korte cursussen. (o.a. de Violette Vlam, Innerlijke Kind) en ontwikkelde ik mijn eigen intuïtie. Tijdens deze bijeenkomsten werd mijn missie duidelijk die ik in dit aardse leven te vervullen heb.

“Als mensen het gevoel van geluk ervaren door te inspireren, te motiveren en inzichten te geven in hun eigen bewustzijn, ervaar ik dit als geluk”

 Mijn doel:

Ik heb van het universum de missie gekregen om de ziel van mensen te laten zingen, om geluk te laten ervaren en zelf te ervaren en om anderen een helder beeld te geven, waardoor ze liefde kunnen ontvangen en geven. Niets in dit aardse leven is toeval, alles is en wordt gestuurd, je kunt alleen zelf het stuur in handen nemen, door helder en duidelijk je boodschap neer te zetten en je doelen kristal helder te bepalen.

Mijn doel is dit ook aan anderen te laten ervaren. Hier gaat mijn ziel van zingen.

De wereld kan zo mooi zijn als er meer zielen gaan zingen. Hoe meer zielen ik kan laten zingen, hoe mooier de wereld wordt, in kleine stapjes met grote gevolgen.

Ik laat ook graag jouw of jullie ziel zingen en help je graag op weg.