“Geluk is onvoorwaardelijke liefde” door Koos de Bruin

Na een heel inspirerende afsluitende dag tijdens de opleiding Mediumschap Trance Healing, bij de Spirituele en Intuïtieve Academie, onder leiding van Jacco Elken, kregen we als laatste opdracht het mediamiek schrijven. Zet op papier wat je binnenkrijgt en laat je pen de woorden schrijven. Dit laatste wil ik graag met iedereen delen, omdat het mij raakte. Dit is de onbewerkte versie zoals ik hem doorkreeg:

Geluk:

Geluk is een vorm van onvoorwaardelijke liefde. Liefde is onvoorwaardelijk houden van jezelf. Je bent liefde, liefde ben jij. Liefde = Geluk. Mijn ziel wordt zielsgelukkig als ik mezelf lief heb. Zielsliefde is onvoorwaardelijk. Zie je Ziel, Voel je Ziel, Weet je Ziel, Ruik je Ziel en Ervaar je Ziel. Maak verbinding met je ziel en laat deze zingen. Zing, Dans, Speel en wees jezelf. Laat je Ziel spreken om zo andere zielen te laten zingen. Speel met je (innerlijk) kind, dans, lach, spring, en wees af en toe eens ondeugend naar jezelf. Herken jezelf en je ziel in je kind en voel je weer kind zijn.

De zielen van kinderen laten zingen zonder beperkingen en overtuigingen, stempels en het probleemkind zijn. Ze helpen om zichzelf te ontdekken, hun ziel te vinden en zo de ballast van nu en vroeger los te laten, een rugzak te openen en bevrijden van wat gevangen zit. Want bevrijding van de ziel is wat het doel is, door andere zielen te bevrijden, voel je jezelf vrij. Geluk is onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Leef in geluk en liefde en voel je vrij. Omarm het geluk in liefde voor jezelf, de anderen en de wereld in kleine stapjes met grote gevolgen.

Koos de Bruin

09-04-2017

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *